Sarpsborg og Omegn Rideklubb

Sarpsborg og Omegn Rideklubb

Faktura

Postet av Sarpsborg og Omegn Rideklubb den 3. Apr 2020

For en måneds tid siden ble det ved en feil sendt ut faktura på juniormedlemskap. Det er nå sendt ut en bekreftelse på at den feilsendte fakturaen er kreditert/slettet.  De det gjelder har fått en mail med følgende tekst: "Dette er en bekreftelse fra Sarpsborg og Omegn Rideklubb om at deres betalingskrav er kreditert. At kravet er kreditert betyr enten at hele kravet er frafalt eller at det skal gjøres endringer som medfører at kravet må slettes og utstedes på nytt".

Årsaken til feilutsendelsen er at vi har fått nytt fakturasystem, og det nye systemet "skjønte" ikke at det allerede var sendt ut faktura på medlemskontigent i det gamle.  Vi beklager feilen og håper det ikke medførte for stor irritasjon hos dere.0 Kommentar

Årsmøteprotokoll

Postet av Sarpsborg og Omegn Rideklubb den 28. Feb 2020

Her følger protokoll fra årsmøtet 10. februar 2020. Protokoll årsmøte 2020.pdf


0 Kommentar

God dugnadsinnsats i 2019

Postet av Sarpsborg og Omegn Rideklubb den 21. Jan 2020

Det ble registrert 614 dugnadstimer og de er utført både av medlemmer og deres familiemedlemmer (foreldre, søsken og besteforeldre).  Styret ønsker å takke alle de som stilte opp på dugnad i 2019.  Vi hadde ikke klart å arrangere så fine stevner uten dere og gjerdene som ble beiset ga utebanene et skikkelig løft.

De som har jobbet seg til fordeler i form av redusert ridehusleie er følgende:

Fri bruk av ridehuset i 2020: Zara Juelsen, Nina Svendsen, Constanse Hauser, David Øhman, Sonja Halvorsen, Elisabeth Johansen, Kaisa-Marie Harridsleff, Justine Kollerud og Ida Kongsbakk.

Redusert leie til kr. 750: Monica Marthinsen, Marthe Bergerud, Lucinda Groth og Anne Christine Ingebrigtsen.

Redusert leie til kr. 1 000: Line Svartdahl, Camilla Dørum Berg, Gry C. Wold og Juni Bødtker Næss.


Ordinær leie for ridehuset (årsleie/ubegrenset bruk) for ridehuset er kr. 1 500.  De som ønsker å benytte seg av dette tilbudet innbetaler til konto 8215 02 00675 eller vipps 14698. Husk å skrive "årsleie + navn". 

De som har jobbet seg til redusert leie, betaler beløpet i oversikten over. Medlemmer som har opparbeidet seg "fri tilgang" er allerede registrert.

Se også Leie av ridehuset hvor du finner fullstendig oversikt over regler og priser.0 Kommentar

Innkalling til årsmøte 2020

Postet av Sarpsborg og Omegn Rideklubb den 8. Jan 2020

Årsmøtet avholdes mandag 10. februar kl. 1900 i kantina på Kalnes ridehus.

Saker som ønskes tatt opp på årsmøtet sendes til sork.info@gmail.com minst to uker før møtet. Saksliste og dokumenter publiseres på hjemmesiden en uke før møtet.

Vel møtt!

Hilsen styret


0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline