Sarpsborg og Omegn Rideklubb

Sarpsborg og Omegn Rideklubb

Leie av ridehuset/utebaner - Anleggsleie for klubbens medlemmer

Postet av Sarpsborg og Omegn Rideklubb den 10. Okt 2017

SORK disponerer ridehuset og utebanene på Kalnes Videregående skole på hverdager(16.00-22.00) og helger, samt helligdager og skolens ferier. 

Medlemmer og andre som ønsker å leie ridehuset/utebaner på Kalnes skal booke hos Sonja Halvorsen, tlf: 984 33 818, mail: sonhalv@hotmail.com. 

Medlemmer av SORK har tidligere disponert anlegget uten kostnad, men fra 01.10.2017 vil det bli en anleggsleie dersom man fortsatt vil benytte seg av ridehuset/utebaner, som skal dekke vedlikehold av anlegg og utstyr.

ANLEGGSLEIE FOR MEDLEMMER AV SORK:

For 2017 er anleggsleien 50,- pr gang eller 200,- pr rytter for ubegrenset bruk av ridehuset/utebaner fra 01.10.2017, til og med 31.12.2017.

Gjeldende pris fra 01.01.2018 er 50,- pr gang eller 500,- pr år pr rytter for ubegrenset bruk av ridehuset/utebaner.

All bruk skal bookes på forhånd.

Leie kan vippses til 14698 eller overføres til kontonummer 8215 02 00675, og skal merkes med leie+navn. 


0 Kommentar

Kjenner du til dopingreglementet?

Postet av Sarpsborg og Omegn Rideklubb den 28. Nov 2016

Nylig ble det utført en dopingkontroll av hest under et D-stevne i sprang i Drammen. Dette er ikke første gang det utføres dopingkontroll på et stevne, heller ei nede på D-stevnenivå. Ta dopingreglementet seriøst, uannsett hva slags nivå du konkurrerer på. Dette gjelder så vel dopingregler rettet mot hest som rytter.

Dopingkontroll utføres alltid av Antidoping Norge. De kommer uanmeldt til stevneplassen, og arrangøren er aldri informert om dette i forkant. Hvem som taes ut til dopingkontroll er ofte forhåndsbestemt, og det skal være basert på tilfeldighet.

Merk at det er Det Norske Travselskaps dopinglister som gjelder for start på nasjonale stevner i Norge. Antidoping Norge har definert dopinglister som gjelder for rytter. For start på internasjonale stevner gjelder FEI's reglement. Det er viktig å merke seg at det er medikamenter som kan være lov i internasjonal sammenheng og ikke nasjonal sammenheng, eller omvendt. Karenstid på enkelte preparater kan også variere. Starter du nasjonale stevner i utlandet, følger du dopingreglementet som gjelder i det landet du konkurrerer.

Les mer:


0 Kommentar

Medlemsstilbud for nye medlemmer

Postet av Sarpsborg og Omegn Rideklubb den 23. Aug 2016

Sarpsborg og omegn rideklubb har valgt å tilby nye medlemmer medlemskap i klubben for kr 250,- ut 2016. Prisen gjelder uansett type medlemsskap. Ønsker du å melde deg inn i vår klubb bruk innmeldingsskjemaet vårt. Vi lover rask respons på innmelding. Har du noen spørsmål, vennligst kontakt kasserer Ida K. Kongsbakk (kontaktinfo).


Vi ønsker alle som ønsker medlemskap i vår klubb velkomne!


Litt om klubbfordelene:

  • Klubben har aktive medlemmer i alle grener, og per dags dato stort engasjement i både sprang og dressur. Vi har også noe aktivitet innen voltige.
  • Alle medlemmer som også representerer klubben utad kan benytte seg fritt av ridehuset på Kalnes på kveldstid på hverdager og i helger. Kontakt ridehusansvarlig (Sonja Halvorsen) for å booke tid.
  • Vi har klubbaktiviteter utenom stevner også. Banetreninger i sprang og programtreninger i dressur er noe vi har hatt endel av den siste tiden.
  • Vi pleier å ha representanter på alle nivåer. Vi har i nyere tid hatt aktive medlemmer som har ridd både NM og internasjonalt i både sprang og dressur. Vi har også flere bredderyttere i alle grener.
  • Dekker utgifter ved deltagelse i mesterskapsklasser for lag (ØM-lag, KM-lag og NM-lag).
  • Vi har ikke satt krav om videre medlemsskap neste år, men håper selvfølgelig å gi dere et tilbud slik at dere ønsker å forbli hos oss! Eventuelt klubbytte for neste år må skje innen 1. januar 2017.


OBS: For medlemmer som kommer fra andre klubber, må det sendes inn klubbytteskjema til Andreas Juelsen i NRYF. For nye medlemmer som kommer fra klubber som ikke lengre eksisterer, er det ikke behov for underskrift fra gammel klubb på overflyttingsskjema. Dette gjelder medlemmer som ønsker å representere SORK i inneværende sesong.


0 Kommentar

Info ang. AEG uttak

Postet av Sarpsborg og Omegn Rideklubb den 16. Des 2015


SORK ligger pr. 16.12.2015 bra til i Promotion Cup med 72 poeng, noe som er en foreløpig 8.plass. Holder vi oss innenfor topp 10 kan vi sende to hester til Horze Cup sprang, en til Horze Cup dressur og en ponni til Ponnicup.

Kriterier for uttak kan leses her. Frist for å melde interesse til cupene er 15. januar 2016, og dette meldes til grenlederne.

Grenleder dressur; Nina Svensen 92 22 39 71 ninajsvensen@hotmail.com Grenleder sprang; Liv Mona Årseth 95 84 03 81 livmona@fibernett.no

Uttaket for sprang vil skje i Moss den 30-31. januar 2016(Amerikansk uttak). Uttaket går i LA for både ponni(90,100) og hest(120).


AEG


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline