Suksess med voltige NM på Tune

Postet av Voltige den 25. Okt 2015

BILDETEKST: Fra venstre: Stevneleder Annette Ørseng Granhus, dommere Anna Andersson og Monica Ericsson, bronsevinner Cassandra og Anna. Gull og sølv vinnere: Carolin og Lilly, hesten Luca Toni med hestepasser og Gen Sekr i NRYF, Ellen Scheel. Foto: Anton Granhus


I helgen arrangerte klubben NM i voltige på Tune Ridesenter. Vi hadde ingen deltaker i NM, men Gina Liland (hennes kvalifisering hadde gått ut på dato) ble nr to i en av rammeklassene i samme vanskelighetsgrad som NM. Hun og longør Annette Ørseng Granhus brukte Ginas dressurhest Hitman. Hitman hadde bare vært brukt til voltige på to treninger før mesterskapet, men han viste seg som den perfekte voltigehest og ble tredje beste hest av de sju som startet landsstevne med NM. Bare slått av Luc Toni som har gått voltige i fem-seks or og den svenske gjesten som i fjor ble beste hest under SM.

Under lørdagens D-stevne fikk to nye voltigerekrutter fra SORK prøve seg i en skritteklasse. Elsa Marie Lervik og Victor Steen Gundersen på hesten Amanda er Gina Lilands elever på treningsgruppen hennes på Stall Heia i Borge.Selve arrangementet ble supert gjennomført og klubben mottok mange lovord om jobben som ble gjort. SORK kunne aldri klart dette på en så bra måte uten uvurderlig hjelp fra Gina Lindbæk, Tommy Skaar og Hans Kristian Hansen på Tune Ridesenter. Stedet fikk mye ros og viste seg fram på sin beste side i søndagssolen etter en litt grå lørdag. Både NRYFs sporstsjef Nina Johnsen og generalsekretær Ellen Scheel var på Tune på søndag og begge strødde om seg med godord over et arrangement som klubben egentlig tok på sparket da spørsmålet kom for en mnd siden. Stevneleder Annette Ørseng Granhus holdt i trådene for klubben og fortjener den rosen som klubben fikk fra deltakerne.

Det lille bildet viser vinner av NM som ble den samme som da SORK arrangerte NM i 2011. Carolin Haug (t.h.) på Luca Toni med longør Lilly Weldingh.
NM klassen er den største NM som har arrangert i Norge på over 10 år. Likevel gikk stevnet av stabelen på fire timer hver dag.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.