Programtrening i dressur 5.-6. desember

Postet av Maja Farup den 27. Okt 2015
SORK arrangerer programtrening i dressur lørdag 5. og søndag 6. desember 2015. Denne gangen er det Maja Farup som vil være dommer. Arrangementet er forbeholdt medlemmer i SORK, men ved kapasitet vil også ekvipasjer utenfor klubben ha anledning til å være med.

Dommer denne gangen vil være Maja Farup. Maja er utdannet Dressurdommer 3, dvs at hun dømmer opp til og med VB / Intermediaire I. Maja har dømt mye de siste årene, og bred erfaring fra både breddeidretten, samt dømming ved de aller største stevnene på nasjonalt nivå (bl.a. NM, Lag-NM, HM, Breeders, viktige uttaksstevner, nasjonale stevner i Sverige, m.m.).

Programtreningen fungerer slik at hver ekvipasje velger seg et program de ønsker å ri (anbefalt et program som går på 20x60-bane). Ekvipasjen varmer opp samtdig med at den som rir før deg rir, men passer på å vike for enhver pris i forhold til den som rir program. Når du kommer til din tid, starter du økten med å ri programmet. Hver ekvipasje disponerer 30 minutter med dommer, og etter første gjennomridning vil det bli en muntlig gjennomgang. Det vil være anledning til å ri deler eller hele

programmet på nytt etterpå. Det er anledning til å velge et hvilket som helst program fra og med LC til og med VB. Hver ekvipasje tar med to protokoller av det programmet de ønsker ri.

PRIS: 250kr/ekvipasje + evnt 100kr i baneleie for ikke-medlemmer (det er ikke baneleie for medlemmer av SORK).

PÅMELDINGSFRIST: 1. desember 2015

Påmeldingen er bindene etter 1. desember, og ved kapasitet vil jeg plukke ekvipasjer fra ventelisten dersom klubbens medlemmer ikke allerede har fylt opp arrangementet. Ikke-medlemmer som kommer til å ri for SORK neste sesong vil også prioriteres forran andre ikke-medlemmer.

Påmelding skjer på mail til programtrening@farup.net. Skriv navn på rytter og hest, hvilken klubb du rir for og hva slags program du ønsker å ri (du kan endre program etterhvert, hvis du ser at du ønsker å ri et annet program istedet).

Alle som deltar må hjelpe til å bygge rail før eller etter selve treningen, samt sørge for at du har en som kan fungere som dommerskriver når du selv rir. Vi bygger rail kl 13:00 på lørdagen, og programtreninga starter denne dagen kl 14:30. Søndagen forsøker vi å starte kl 09:00, og rydder railen når siste rytter har ridd. Om noen ønsker å ri begge dager er det anledning til det ved kapasitet.

Vi håper på å få til flere programtreninger utover vintern. Muligens også med litt ulike dommere!Arrangementet er også opprettet som Facebook-arrangement. Merk at gyldig påmelding sendes på mail, men del gjerne Facebook-arrangementet med flere, eller benytt det for å se oppdatert info. All viktig info vil sendes på mail til de som er påmeldte. Dvs starttider etc. Facebook er ikke offisiell infokanal!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.