Tilbake med GULL

Postet av Sprang den 31. Okt 2015


DSC_5715.jpg
(Arkivfoto: Anton Granhus)

Vår landslagsrytter i sprang, Dag Ove Kingsrød, har hatt en sesong litt utenfor overskriftene, men i dag var han tilbake med et brak. Etter en knallrask omhopping kunne han igjen få gullet om halsen i innendørs NM i Arendal.


I 2012 vant han innendørs NM i Arendal med Dimaro van de Looise Heide. Som da han vant utendørs NM i fjor red han denne gangen Clarkes Ferro.

I den første omgangen på fredag var både Marianne Lensebråten og Dag Ove feilfrie og lå med medaljesjanse på plassene fem og seks. I dag fortsatte Dag Ove med nullrunder og endte i omhopping om medaljene med Victoria Gulliksen og Solveig Fotland Newermann. En omhopping der Dag Ove slo Victoria Gulliksen med 8/100 dels sekund til sølv, mens Solveig, som vant en av klassene under Kingsland Oslo Horse Show, var drøyt tre sekunder bak Dag Ove.


Les mer her.....fra Hestesport
Les mer her ......hest.no
Resultatene finner du herBT: Dag Ove Kingsrød og Clarkes Ferro mottar heder og ære fra leder i arramgøklubben Robert Ruud, overdommer Elizabeth Heber og NRyFs representant Lill Svele. Foto: Ingrid Dokmo

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.