Laguttak til KM/ØM i dressur

Postet av Maja Farup den 3. Sep 2016

rail.jpg

Helgen 17.-18. september arrangerer Råde og Onsøy rideklubb KM og ØM i dressur på Tune Ridesenter. Lørdagen er det lagkonkurranser, og Sarpsborg og omegn rideklubb har tatt ut følgende lag:


ØM-lag - 1. laget:

LC: Sissel Neset / Quattrino

LC: Christiane Petersen / Rosette

LB: Kristina Bau Hjelmark / Akilles


ØM-lag - 2. laget:

LC: Weronica N. Skalle / Larsen

LC: Magdalena Sendrowicz / Megabit

LB: Lene Johansen Aas / Krogsrud Lukas

KM-lag:

LA: Sara Duaas / Roma's Landwind

LA: Malin Kjerre / Casino H

MB: Ruth Pedersen / Filago L

Reserve: Ingen meldte


Info til dere som skal ri på lag:

Påmeldingsfristen er 11. september, og vi vil ikke sende inn påmeldingen riktig ennå. Klubben dekker startavgiften for lagdeltagelse. Start i andre klasser og eventuelt oppstalling, dekkes av hver enkelt.

Dere kan melde klassene i HorsePro, men det er anmeldelsen som kommer fra klubben som er endelig tellende i forhold til lagdeltagelse. Melding til åpne klasser eller individuell deltagelse i mesterkskapet må dere også selv sørge for å gjøre. Ønsker dere oppstalling, gjøres også dette ved at dere melder i HorsePro. Klubben sender kun inn anmeldelse for laget!

Hvert lag må også melde fra om en lagleder til klubben. En lagleder kan være en av de foresatte til en på laget, en hestepasser eller en annen som føler seg kallet til oppgaven. En lagleders oppgave er å være tilstedet på stevnedagen, og være "bindeledd" mellom de startende på laget dersom det er behov for det.


Oppdatert 8. september 2016 kl 10:21


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.