Medlemskontingent:

Junior   kr. 450,-.  Juniormedlemskapet gjelder ut kalenderåret rytter fyller 18 år.   

Senior   kr. 550,-       

Familie kr. 700,-.  Gjelder inntil 2 voksne over 26 år og barn med samme folkeregistrerte adresse.                                             

Nye medlemmer som melder seg inn etter 1. september betaler halv medlemskontingent.

Medlemskap kan bestilles ved å fylle ut skjema under eller i minidrett.nif.no. Ved bytte av representasjonsklubb kan overgang til annen klubb skje fra 1. november til 1. mars året etter. Overgang gjøres digitalt i minidrett.nif.no. Overgang gjelder kun for ryttere som har eller har hatt lisens/grønt kort. Hvis rytter ikke har hatt lisens/grønt kort så må man melde seg ut av gammel klubb og inn i ny klubb. Les mer om bytte av klubb på rytter.no

Medlemskontingenten i Sarpsborg og Omegn Rideklubb gir medlemmene tilgang til rimelig leie av ridehus og utebaner på Kalnes. Les mer om leie av ridehus og utebaner på vår nettside.

dd.mm.yyyy

Medlemskapet gjelder kalenderår og oppsigelse må skje skriftlig innen årsskiftet. Regler ved overgang fra annen klubb finner du på Rytter.no.

Hvis annet, oppgi interesse her.

Hvis familiemedlemskap, skriv navn og fødselsdato på øvrige medlemmer:

Har du betalte lisens foregående år, vil du motta faktura på mail direkte fra NRYF. Skal du ha lisens for første gang eller ikke betalte foregående år, send bilde av grønt kort på mail til sork.kasse@gmail.com så bestille vi lisens til deg.