To plasseringer til Sara under Oslo Horse show

Postet av Maja Farup den 17. Okt 2015

Sara Marie Haugen og Oberst hadde to fine runder i deres internasjonale debut under årets Kingsland Oslo Horse show. Torsdag oppnådde de en 5. plass med 65,237% i Prix St. Georges, og var nest beste nordmann. Fredagen ble resultatet 64,250% i küren. Dette var første gang Sara og Oberst rei kür, og de ble også fredagen plassert som nr 5 i klassen, som neste beste nordmann.

Deltagelsen under UR-klassen under Kingsland Oslo Horse show var en finale i MegaPrint-cupen som er en cup som har gått på nasjonalt nivå for Unge Ryttere i MA denne sesongen.

For resultater, se her.

Det er morsomt og inspirerende at vi har ekvipasjer i klubben som oppnår gode resultater i sporten på hester de har tatt med helt fra starten av. Sara har hatt Oberst siden han var unghest, og utdannet han til MA med hjelp fra Laila Smevik. Sara flyttet i høst hesten til stallen til Siril Helljesen i Råde, som nå er hennes nye trener.

Sara forteller selv at hun var spent på hvordan Oberst ville takle omgivelsene på en så stor stevneplass. Oberst tok det hele rimelig greit, og Sara var godt fornøyd med både hesten og erfaringen fra deres internasjonale debut.