Programtrening i dressur 20. mars

Postet av Maja Farup den 25. Feb 2016

rail.jpg

SORK arrangerer programtrening i dressur søndag 20. mars 2016. Denne gangen er det Maja Farup som vil være dommer.

Arrangementet er forbeholdt medlemmer i SORK, men ved kapasitet vil også ekvipasjer utenfor klubben ha anledning til å være med.

Dommer denne gangen vil være Maja Farup. Maja er utdannet Dressurdommer 3, dvs at hun dømmer opp til og med VB / Intermediaire I. Maja har dømt mye de siste årene, og bred erfaring fra både breddeidretten, samt dømming ved de aller største stevnene på nasjonalt nivå (bl.a. NM, Lag-NM, HM, Breeders, viktige uttaksstevner, nasjonale stevner i Sverige, m.m.).

Programtreningen fungerer slik at hver ekvipasje velger seg et program de ønsker å ri (anbefalt et program som går på 20x60-bane). Ekvipasjen varmer opp samtdig med at den som rir før deg rir, men passer på å vike for enhver pris i forhold til den som rir program. Når du kommer til din tid, starter du økten med å ri programmet. Hver ekvipasje disponerer 30 minutter med dommer, og etter første gjennomridning vil det bli en muntlig gjennomgang. Det vil være anledning til å ri deler eller hele programmet på nytt etterpå. Det er anledning til å velge et hvilket som helst program fra og med LC til og med VB. Hver ekvipasje tar med to protokoller av det programmet de ønsker ri.

PRIS: 250kr/ekvipasje + evnt 100kr i baneleie for ikke-medlemmer (det er ikke baneleie for medlemmer av SORK).

PÅMELDINGSFRIST: 16. mars 2016

Påmeldingen er bindene etter 16. mars, og ved kapasitet vil jeg plukke ekvipasjer fra ventelisten dersom klubbens medlemmer ikke allerede har fylt opp arrangementet.

Påmelding skjer på mail til programtrening@farup.net. Skriv navn på rytter og hest, hvilken klubb du rir for og hva slags program du ønsker å ri (du kan endre program etterhvert, hvis du ser at du ønsker å ri et annet program istedet).

Alle som deltar må hjelpe til å bygge rail før eller etter selve treningen, samt sørge for at du har en som kan fungere som dommerskriver når du selv rir. Vi bygger rail lørdag kveld, eller før start på søndagen. Vi ser ann hvor mange som melder i forhold til når vi starter på dagen,

Arrangementet er også opprettet som Facebook-arrangement. Merk at gyldig påmelding sendes på mail, men del gjerne Facebook-arrangementet med flere, eller benytt det for å se oppdatert info. All viktig info vil sendes på mail til de som er påmeldte. Dvs starttider etc. Facebook er ikke offisiell infokanal!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.