Medlemskontingent 2016

Postet av Sarpsborg og Omegn Rideklubb den 5. Jan 2016

Hei alle sammen!


Faktura for medlemskontingent for 2016 er rett rundt hjørnet. I år vil de som har registrert e-postadresse motta faktura på e-post. Resten vil få i posten som vanlig. Dersom du mottar din faktura i posten, men kunne tenke deg å motta elektronisk, så send en e-post til sork.kasse@gmail.com for å registrere din mail-adresse.

Dersom du IKKE har mottatt faktura innen 15.januar på hverken e-post eller vanlig post, ta kontakt med kasserer. Mest sannsynlig har vi en gammel e-postadresse registrert på deg.


Nytt i år er også at fakturaene kommer via et online medlemsregister kalt KlubbAdmin. Du blir derfor bedt om å betale til et kontonummer på fakturaen som tilhører Buypass Originator AS, med KID. Dette er en tredjepart som håndterer innbetalingene og oppdaterer hvem som har betalt osv for oss.
SORK mottar betalingene samlet 2 ganger pr måned.

Det kan derfor ta opptil 1-2 uker før klubben kan se hvem som har betalt osv, så for å gjøre det så enkelt som mulig ber vi dere om å betale fakturaen i god tid før stevnestart osv.


Det kan også ha blitt noen feil i overføringen av medlemsregisteret, særlig familiemedlemskapene, så dersom det er noen familiemedlemmer som mangler eller for mye - ta kontakt med kasserer Ida.

Dersom ALLE eller flere i familien har fått faktura for familiemedlemskapet, så holder det selvfølgelig at kun 1 betales. (kr 800 pr familie).


Satsene for 2016 er:

Senior (19 år og eldre) kr 650

Junior (tom. fylte 18 år, født 1998) kr 550

Familiemedlemskap kr 800


Dersom dere har noen spørsmål rundt dette, ta kontakt med kasserer - helst på mail: sork.kasse@gmail.com