Sakspapirer til årsmøtet 2023

Postet av Sarpsborg og Omegn Rideklubb den 27. Feb 2023

Velkommen til årsmøte mandag 6. mars kl. 19.00 i kafeen på Kalnes Ridehus.                      

Saksliste årsmøte 2023.pdf  Årsmelding SORK 2022.pdf   Regnskap og budsjett 2022 - til årsmøte.pdf   Revisjonsberetning 2022.pdf   Budsjettforslag 2023.pdf   Balanserapport-07.02.2023 (1).pdf

Enda et sprang gull til Sarpsborg

Postet av Sarpsborg og Omegn Rideklubb den 16. Aug 2022

Artikkel i Sarpsborg Arbeiderblad 8.8.22 av Anton Granhus

Maria Louise Kingsrød fra Sarpsborg og Omegn Rideklubb vant NM i sprangridning i ungdomsklassen på hesten Urioso De Laume etter en spennende omhopping.

I mai vant Sarpsborg og Omegn Rideklubbs Therese Søhol Henriksen gull i seniorklassen i NM, og lørdag vant Marie Lensebråten Walstad Children klassen. Det vil si at ryttere fra rideklubben i solbyen har vunnet de NM de har hatt deltagelse i dette året.

Både Therese Søhol Henriksen og Marie Lensebråten Walstad repeterte fjorårets bedrifter, Kingsrød klatret helt på toppen av pallen fra fjordårets femteplass.

Det ble spennende til siste slutt. Maria på hingsten Urioso De Laume red feilfritt fram til siste runde i dag. Da kom feilene – akkurat så mange at man fikk en omhopping mellom Maria Louise Kingsrød og Ada Braaten Johnsen fra Drøbak.

Den duellen kom Sarpsborg-rytteren seirende utav – dermed ble gullet med hjem til Degernes der gulljenta bor, men for tiden jobber hun på en stor stall i Belgia der hun får alle sjanser til å utvikle seg som rytter.

Norgesmester Children 2022

Postet av Sarpsborg og Omegn Rideklubb den 16. Aug 2022

Norgesmester for Children 2022 ble Marie Lensebråten Walstad fra Sarpsborg og Omegn Rideklubb for andre gang på rad.

Sølvmedaljen gikk til Skedsmo Rideklubb sin Maiken Vandbakk Dragerengen mens bronsemedaljen kapret Josephine Marie heldal Haukeland fra Bergen Rideklubb!
Vi gratulerer alle sammen og gleder oss til finale i NM for junior og unge ryttere i morgen!Kretsmesterskap dressur 2021

Postet av Sarpsborg og Omegn Rideklubb den 27. Sep 2021

Helgen 11-12. september arrangerte Sarpsborg og Omegn Rideklubb Kretsmesterskap i dressur på Kalnes Ridesenter. Det ble en fin stevnehelg og selv litt regn søndag klarte ikke å endre på det. Lørdag var det KM-lag og vi gratulerer Moss med gull, Borge med sølv og Askim med bronse i lagkonkuransen. Av SORKerne var det Dalia Elvira Hauser som kunne gå på seierspallen. Det var stor spenning før søndagen, men det var   Dalia Hauser og Rose ble kretsmester for junior/YR. Vi gratulerer!