ØNSKER DU Å RI LAG-NM DRESSUR?

Postet av Sarpsborg og Omegn Rideklubb den 20. Aug 2018

Lag-NM dressur går på Tanum 7-9 september 2018.

LAG-NM ponni går i LA og MC og LAG-NM hest i MB og MA.

For ponni må vi ha 2-3 ekvipasjer, hvorav en rir LA (LA:2 og LA:3), en rir MC (FEIs innledende program for ponni og FEIs-lagprogram for ponni) og en eventuell 3.ekvipasje rir valgfritt nivå.

For å være kvalifisert til å ri LAG-NM ponni må man ha ridd tilsvarende nivå som man skal ri på LAG-NM til 58% eller mer minst to ganger på minst L-stevne.

For hest må vi ha 3-4 ekvipasjer, hvorav to rir MB (MB:2 og FEIs innledende program for junior, og en rir FEIs lagprogram for junior, og en rir FEIs individuelle program for junior), en rir MA(Prix ST.Georges og FEIs individuelle program for UR), og en eventuell fjerde ekvipasje rir valgfritt nivå.

For å være kvalifisert til LAG-NM må man ha ridd på tilsvarende nivå som man skal ri på LAG-NM til 62% eller mer minst to ganger på minst L-stevne.

Resultater som er kvalifiserende er resultat som er oppnådd i år, etter de to forgående kalenderår.

Klubben sponser startavgift ved lagdeltagelse.

Ønsker du å delta, send en mail til sorkdressur@gmail SENEST 22 august kl. 18:00. I søknaden må det komme frem hvilken hest du ønsker å ri,samt kvalifiserende resultater. I vurderingen vil årets og sesongens ferskeste resultater være høyest prioritert dersom det står mellom flere deltagere.

Uttaket publiseres snarest etter dette, og klubben er ansvarlig for å melde lag(ene)før påmeldingsfristen.

Ansvarlig for uttak: Sportskomite og Styret
ØNSKER DU Å RI LAG-KM I DRESSUR?

Postet av Sarpsborg og Omegn Rideklubb den 20. Aug 2018

LAG-KM går på Tune (RORK) den 1. september (i forbindelse med KM individuelt 1-2 september)

LAG-KM : består av et lag av 3-4 ekvipasjer, hvorav en rir LB (LB:3), en rir LA (LA:3) og en rir MB (MB:1) En evt fjerde ekvipasje rir på valgfritt nivå (dårligste resultat på dette nivået strykes). 

For å være kvalifisert til å ri LAG-KM må du ha ridd til 50% eller mer på minst D-stevne på samme nivå som du ønsker å ri KM i.

 Du kan ikke ha ridd nivået over (for representasjon i LB, skal man ikke ha ridd LA med over 63% to ganger på minst D-stevne)   (for representasjon i LA regnes "nivået over" som MB) til 60% eller mer to ganger, eller en gang til 65%.

Hver klubb kan stille med flere lag.

Klubben sponser startavgift ved lagdeltagelse.

Ønsker du å delta, send en mail til sorkdressur@gmail.com SENEST 23.august 2018 kl:18:00. I søknaden må det komme frem hvilken hest du ønsker ri, samt kvalifiserende resultater. I vurderingen vil årets og sesongens ferskeste resultater være høyest prioritert dersom det står mellom flere deltager.

Uttak publiseres snarest etter dette, og klubben er ansvarlig for å melde lag(ene) før påmeldingsfristen. Du melder uansett selv til åpen klasse på det nivået du skal ri, og eventuelt til andre klasser (åpne klasser og/eller KM individuelt.

Ansvarlige for uttak LAG-KM: Anette Talberg og Nina SvensenSølvi og Pryd starter Comeback cup på AEG

Postet av Sarpsborg og Omegn Rideklubb den 15. Nov 2017


Etter kvalifiseringsrundene nå i høst har vi gleden av å presentere at Sølvi Lien og Pryd Skovå er en av de to ekvipasjene som skal representere Østfold i Comeback cupen som går på AEG i februar 2018.

Comeback cup er en cup for de over 40 år, som ikke har startet høyere enn LA i dressur de 10 siste årene. Kvalifiseringsrundene og innledende runde på AEG går i LC, mens de beste fra innledende runde møtes i finalen i LB.

Vi gratulerer Sølvi med uttaket, og ønsker dem lykke til!

I tillegg til Comeback cup håper vi selvfølgelig på å kunne sende noen ekvipasjer i både sprang og dressur også i Horze Promotion cup.

Kjøper du billetter til AEG, husk å registrere dem på Sarpsborg og omegn rideklubb!

Klubbmesterskap i dressur 10. desember 2017

Postet av Sarpsborg og Omegn Rideklubb den 9. Nov 2017

Klubbmesterskap i dressur 2017 arrangeres på Kalnes søndag 10. desember 2017. Fordi stevnet går som rent klubbstevne, vises det ikke i terminlista i HorsePro. Stevneinvitasjon til stevnet finner du derimot her! Meld online om du har anledning til det, ellers vil også påmelding via mail til oppgitt mailadresse i stevneinvitasjonen godkjennes.


Statutter for Klubbmesterskap i dressur 2017
Sterke prestasjoner under Landsmesterskapet i dressur

Postet av Sarpsborg og Omegn Rideklubb den 20. Aug 2017


Flere av klubbens medlemmer stilte til start i årets Landsmesterskap i dressur. Det er med stor stolthet vi kan hedre hele tre av våre medlemmer som medaljevinnere. I LB hest ble det gull til Malin Kjerre med President's Hercules, mens Vilde Marie Hansen med Quirasso fikk bronse. I LA for ponni ble det også gull til Victoria Engøy Lien med Pryd Skovå.

SORK var generelt godt representert, og i tillegg til de overnevnte medaljevinnerne var det flere gode prestasjoner. Gratulerer til dere alle! Se resultatlister for full oppdatering.

» Resultatlister

Øverste bilde:

  • Medaljevinnerne fra LB Hest til venstre: Gull til Malin Kjerre og bronse til Vilde Marie Hansen.
  • Medaljevinnerne fra LA ponni til høyre: Gull til Victoria Engøy Lien.

Nederste bilde:

  • Begge våre gullvinnere til hest!

Takk til Britt Kjerre for flotte bilder!