Annette Ørseng Granhus ble æresmedlem i SORK

Postet av Sarpsborg og Omegn Rideklubb den 15. Mar 2017


Under kveldens årsmøte på Kalnes ble Kenneth Pedersen valgt som klubbens nye leder og Annette Ørseng Granhus ble utnevnt som æresmedlem etter 30 års aktiv tjeneste for klubben.

Det nye styret er en god blanding av nytt og gammelt som nå skal ta i et tak for klubbens beste. De frammøtte godkjente blant annet en ridehusleie på 500 kr pr medlem i SORK og at deler av overskuddet på over 80.000 kroner, skulle brukes til å slette gjeld.

Siden det har vært 50 års jubileum så hadde styret bestemt at enkelte av klubbens ildsjeler skulle hedres.

Annette Ørseng Granhus begynte å ha stevnesekreteriatet i SORK da hun var 19 år. Da fikk hun etter hvert ansvaret for alle stevner - i alle grener og jobbet opptil 40 timer for klubben pr uke i stevnesesongen. Det ble det både dressur, sprang, feltritt og voltige. Hun har hatt sekreteriatsansvaret for opptil flere NM i alle disse grenene. Etter det styret har klart å telle opp kjapt så handler det om et NM i sprang, ett i dressur, minst to i feltritt og tre i voltige.

De første årene skrev hun alle start og resultatlister for hånd. Dette ble hun såpass lei av til slutt så da noe oppfant det som i dag kalles PC så kom hun inn i en arbeidsgruppe i Norges Rytterforbund som skapte det vi i nå kjenner som HorsePro.

Hun har startet stevner mens hun selv har arrangert, både i sprang, feltritt og voltige. I sistnevnte gren har det også blitt flere NM - medaljer.

Hun begynte å jobbe for klubben da hun var 19. Vi har ikke klart å finne ut hvilket år hun ble valgt inn i styret, men den første styreprotokollen hun er med på, var i 1997. I år fyller hun 49 år og har bare vært ute av styret i ett år i denne perioden. Selv om hun ikke har vært så mye på styremøtene de siste årene så har hun bidratt i bakgrunnen på flere måter. Vi synes det er grunn god nok med 30 års aktiv tjeneste for klubben.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.