Ønsker du å ri på lag i ØM dressur?

Postet av Sarpsborg og Omegn Rideklubb den 12. Mai 2017

illustrasjonsfoto_dressur01.jpg

Helgen 3.-4. juni går ØM på Borge. Lørdag 3. juni går lagkonkurransen, og vi håper at SORK kan stille et eller flere lag! Er du interessert i å ri?

Et lag består av 3 eller 4 ekvipasjer. En rytter må ri henholdsvis LC, LB og LA. En eventuell fjerde rytter rir på valgfritt nivå. På det nivået laget eventuelt stiller med to ekvipasjer, vil kun beste resultat være tellenede.

Du kan selv velge hvilket nivå du rir, men kravet er at du har ridd tilsvarende nivå til 50% eller mer, og ikke ridd nivået over til 65% en gang eller 60% to ganger. Alle resultatene gjelder for D-stevner eller høyere. For LA er "nivået over" å regne som MB. Se statutter for detaljert informasjon.

Ønsker du å ri på lag, send en mail til sorkdressur@gmail.com. Fortell hvilket nivå du ønsker å ri, og legg ved dine resultater som resulterer i kvalifisering og også som er relevante for uttaket. Fristen for å melde interesse er tirsdag 23. mai 2017 kl 23:59. Anette Talberg og Nina Svensen er i uttakskommiteen.

Klubben betaler startkontigenten for selve lagdeltagelsen. Ønsker du å ri ØM individuelt eller åpen klasse i tillegg må du både melde dette selv, og betale dette selv. Det er klubben som melder på til lagdeltagelse.
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.