Ønsker du å ri Lag-NM og/eller KM-lag?

Postet av Sarpsborg og Omegn Rideklubb den 10. Aug 2017


Lag-NM er på Tanum 1.-3. september og KM-lag på Tune 9. september (i forbindelse med KM individuelt som går 9.-10. september). Er du interessert i å ri på lag?

Lag-NM

Lag-NM går på Tanum helgen 1.-3. september. Lag-NM går i LA og MC for ponni, og i MB og MA for hest.

For ponni må vi har 2-3 ekvipasjer, hvorav en rir LA (LA:2 og LA:3), en rir MC (FEIs innledende program for ponni og FEIs lagprogram for ponni), og en eventuell 3. ekvipasje rir på valgfritt nivå. For å være kvalifisert til å ri Lag-NM for ponni må man ha ridd tilsvarende nivå som man skal ri på Lag-NM til 58% eller mer minst to ganger på minst L-stevne.

For hest må vi har 3-4 ekvipasjer, hvorav to rir MB (en rir MB:2 og FEIs innledende program for junior, og en rir FEIs lagprogram for junior og en rir FEIs inndividuelle program for junior), en rir MA (Prix St. Georges og FEIs individuelle program for UR), og en eventuell 4. ekvipasje rir valgfritt nivå. For å være kvalifisrert til Lag-NM må man ha ridd på tilsvarende nivå til 62% eller mer minst to ganger på minst L-stevne.

Resultater som er kvalifiserende er resultater som er oppnådd i år, etter i de to foregående kalenderår.

Klubben sponser startavgift ved lagdeltagelse.

Ønsker du å delta, sende en mail til sorkdressur@gmail.com senest 20. august 2017 kl 20:00. I søknaden må det komme frem hvilken hest du ønsker å ri, samt kvalifiserende resultater. I vurderingen vil årets og sesongens ferskeste resultater være høyest prioritert dersom vi står mellom flere deltagere.

Uttaket publiseres snarest etter dette, og klubben er ansvarlig for å melde lag(ene) før påmeldingsfristen.

Ansvarlig for uttak: Maja Farup

KM-lag

KM-lag går på Tune i forbindelse med KM individuelt som er helgen 9.-10. september. Selve lagkonkurransen er kun lørdag 9. september.

I KM-lag består et lag av 3-4 ekvipasjer, hvorav en rir LB (LB:3), en rir LA (LA:3) og en rir MB (MB:1). En eventuell fjerde ekvipasje rir på valgfritt nivå (dårligste resultat på dette nivået strykes). For å være kvalifisert til å ri KM-lag må du ha ridd til 50% eller mer på minst D-stevne på samme nivå som du ønsker å ri KM i. Du kan ikke ha ridd nivået over (for representasjon i LA regnes "nivået over" som MB) til 60% eller mer to ganger, eller en gang 65%.

Resultater som er kvalifiserende er resultater som er oppnådd i år, etter i de to foregående kalenderår.

Hver klubb kan stille med flere lag.

Klubben sponser startavgift ved lagdeltagelse.

Ønsker du å delta, sende en mail til sorkdressur@gmail.com senest 1. september 2017 kl 20:00. I søknaden må det komme frem hvilken hest du ønsker å ri, samt kvalifiserende resultater. I vurderingen vil årets og sesongens ferskeste resultater være høyest prioritert dersom vi står mellom flere deltagere.

Uttaket publiseres snarest etter dette, og klubben er ansvarlig for å melde lag(ene) før påmeldingsfristen. Du melder uansett selv til åpen klasse på det nivået du skal ri, og eventuelt til andre klasser (åpne klasser og/eller KM individuelt).

Ansvarlig for uttak: Anette Talberg

Både KM-lag og Lag-NM?

Det er ingen restriksjoner på at du ikke kan delta på begge deler, dersom du oppfyller kvalifiseringskravene.

Det vises til statutter og KR (KR I og KR IV) for detaljer!
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.