ØNSKER DU Å RI LAG-NM DRESSUR?

Postet av Sarpsborg og Omegn Rideklubb den 20. Aug 2018

Lag-NM dressur går på Tanum 7-9 september 2018.

LAG-NM ponni går i LA og MC og LAG-NM hest i MB og MA.

For ponni må vi ha 2-3 ekvipasjer, hvorav en rir LA (LA:2 og LA:3), en rir MC (FEIs innledende program for ponni og FEIs-lagprogram for ponni) og en eventuell 3.ekvipasje rir valgfritt nivå.

For å være kvalifisert til å ri LAG-NM ponni må man ha ridd tilsvarende nivå som man skal ri på LAG-NM til 58% eller mer minst to ganger på minst L-stevne.

For hest må vi ha 3-4 ekvipasjer, hvorav to rir MB (MB:2 og FEIs innledende program for junior, og en rir FEIs lagprogram for junior, og en rir FEIs individuelle program for junior), en rir MA(Prix ST.Georges og FEIs individuelle program for UR), og en eventuell fjerde ekvipasje rir valgfritt nivå.

For å være kvalifisert til LAG-NM må man ha ridd på tilsvarende nivå som man skal ri på LAG-NM til 62% eller mer minst to ganger på minst L-stevne.

Resultater som er kvalifiserende er resultat som er oppnådd i år, etter de to forgående kalenderår.

Klubben sponser startavgift ved lagdeltagelse.

Ønsker du å delta, send en mail til sorkdressur@gmail SENEST 22 august kl. 18:00. I søknaden må det komme frem hvilken hest du ønsker å ri,samt kvalifiserende resultater. I vurderingen vil årets og sesongens ferskeste resultater være høyest prioritert dersom det står mellom flere deltagere.

Uttaket publiseres snarest etter dette, og klubben er ansvarlig for å melde lag(ene)før påmeldingsfristen.

Ansvarlig for uttak: Sportskomite og Styret


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.