Supert på Kalnes

Postet av Sarpsborg og Omegn Rideklubb den 11. Jun 2015
Bildene er tatt av Lene Johansen Aas - flere bilder er å se på Lenes Facebookside.


Første helgen i juni var det klart for årets første sprangstevne. Utebanen på Kalnes har siden den ble lagt, vært et stort samtaleemne på styremøter og stevner. De siste årene er det lagt ned betydelig med tid og penger for å gjøre banen bra. Nå ser det ut som arbeidet som er lagt ned betaler seg. Denne gang var banen bra.
Snaut 200 starter på to dager var vel litt færre enn vi kunne ha ønsket oss, men regn og konfirmasjoner i flere kommuner må nok ta noe av skylden for noe svak deltagelse - spesielt i lørdagens ponniklasser. I tillegg er det nok flere som er skeptiske til å ta ut på stevner i frykt for å bli smittet av sykdommer som går i området. Heldigvis har Askim tatt en ansvarlig standpunkt for å begrense spredningen av sykdommen, som vi håper går raskt over uten store men for noen.Dugnadsgjengen med Liv Mona i spissen hadde lagt ned en stor jobb for å få stevnet på plass og med værgudene som motstander med både regn og strerk vind ble det en stor jobb som ble eksemplarisk løst. Men nå skal det kjøpes inn sandsekker så vi kan sikre hindrene når vindkastene kommer.

Styret vil rette en STOR takk til ALLE som stilte opp for å få stevnet i havn. Vi må huske på at alle er like viktige i det tannhjulet som skal til for å få et ridestevne til å gå rundt.

Resultatene finner du her

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.