Lasse Berglund til Kalnes

Postet av Sarpsborg og Omegn Rideklubb den 5. Aug 2015
Den 24. og 25. oktober kommer Lasse Berglund igjen til Sarpsborg og denne gangen til Kalnes. Det blir sprangtrening, løshopning og clinic.
- Det var en utrolig fin trening sist han var her, og jeg håper og tror suksessen blir like stor denne gangen, sier initiativtaker Silje Marie Hagren.

Lasse er blant annet sprangdommer ved ASVHs unghestbedøminger og en svært anerkjent unghest/sprangtrener i Sverige.

- Endelig program for dagen kommer jeg tilbake til nærmere, sier Silje.
- Dette er en super anledning for alle til å la unghestene få komme ut og få en seriøs tilbakemelding, samt miljøtrening, men hester i alle aldre er velkomne, sier Silje.

Lasse underviser på alle nivåer i sprang - vi deler opp i grupper etter nivå. Lasse er underholdene og lett å høre på - så dette er en fin anledning for alle - selv de som ikke har egen hest å delta med - men som ønsker å øke sin hestekunnskap.

Litt mer info om Lasse:
"Lasse Berglund är en av svensk ridsports mest respekterade profiler, och hans kunskaper tas i anspråk på många plan. Det gäller utbildning av unghästar, rollen som domare vid bruksprov, arbete inom avelns organisationer och clinics med inriktning på unghästutbildning och hästens rörelsemekanik. Dessutom hinner Lasse med att tävla hästar av egen uppfödning, att göra täta resor till USA och att göra sin stämma kraftfullt hörd i dagsfrågorna inom både avel och sport. Hans engagemang i hästsporten är trots allt detta inte yrkesmässigt. Vid sidan av ”hästeriet” driver Lasse ett framgångsrikt företag i inredningsbranschen"

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.