Medlemsstilbud for nye medlemmer

Postet av Sarpsborg og Omegn Rideklubb den 23. Aug 2016

Sarpsborg og omegn rideklubb har valgt å tilby nye medlemmer medlemskap i klubben for kr 250,- ut 2016. Prisen gjelder uansett type medlemsskap. Ønsker du å melde deg inn i vår klubb bruk innmeldingsskjemaet vårt. Vi lover rask respons på innmelding. Har du noen spørsmål, vennligst kontakt kasserer Ida K. Kongsbakk (kontaktinfo).


Vi ønsker alle som ønsker medlemskap i vår klubb velkomne!


Litt om klubbfordelene:

  • Klubben har aktive medlemmer i alle grener, og per dags dato stort engasjement i både sprang og dressur. Vi har også noe aktivitet innen voltige.
  • Alle medlemmer som også representerer klubben utad kan benytte seg fritt av ridehuset på Kalnes på kveldstid på hverdager og i helger. Kontakt ridehusansvarlig (Sonja Halvorsen) for å booke tid.
  • Vi har klubbaktiviteter utenom stevner også. Banetreninger i sprang og programtreninger i dressur er noe vi har hatt endel av den siste tiden.
  • Vi pleier å ha representanter på alle nivåer. Vi har i nyere tid hatt aktive medlemmer som har ridd både NM og internasjonalt i både sprang og dressur. Vi har også flere bredderyttere i alle grener.
  • Dekker utgifter ved deltagelse i mesterskapsklasser for lag (ØM-lag, KM-lag og NM-lag).
  • Vi har ikke satt krav om videre medlemsskap neste år, men håper selvfølgelig å gi dere et tilbud slik at dere ønsker å forbli hos oss! Eventuelt klubbytte for neste år må skje innen 1. januar 2017.


OBS: For medlemmer som kommer fra andre klubber, må det sendes inn klubbytteskjema til Andreas Juelsen i NRYF. For nye medlemmer som kommer fra klubber som ikke lengre eksisterer, er det ikke behov for underskrift fra gammel klubb på overflyttingsskjema. Dette gjelder medlemmer som ønsker å representere SORK i inneværende sesong.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.